Miranda Versnel (paraveterinair)

miranda
Mijn naam is Miranda Versnel en ben geboren in 1985. Ik woon samen met mijn vriend in Maarssenbroek. Ook wonen daar onze 2 katten. Een Noorse Boskat genaamd Loes en een witte poes met grote blauwe ogen, hij heet Snowy. Snowy is nu een volwassen kat maar denkt nog steeds dat hij een kitten is, dus erg ondeugend en ondernemend. Terwijl Loes echt een knuffelpoes is waarmee je uren lang kan kletsen.

Vanaf mijn kinderjaren hield ik me altijd bezig met dieren. Ik was altijd nieuwsgierig naar alles wat met dieren te maken had. Een kennis van mij werkte al als dierenartsassistente. Dankzij haar leek het mij leuk om ook dit beroep te kiezen.
Dus na het behalen van mijn MAVO-diploma heb ik de opleiding Paraveterinair in het Groenhorst College te Barneveld gevolgd. Al snel werd duidelijk dat ik dit een geweldig beroep vond. De hele dag met dieren en mensen bezig zijn was echt mijn ding! Direct na mijn opleiding kon ik als invalskracht bij verschillende dierenartspraktijken aan de slag.

Sinds 2008 ben ik werkzaam in deze gezellige praktijk! Vanaf de eerste werkdag voelde ik me hier al helmaal thuis en werk ik met heel veel plezier samen met mijn collega's.