Camille Voorneveld (dierenarts)

DPB2-4
Ik ben Camille Voorneveld. De opleiding Diergeneeskunde aan de Faculteit in Utrecht heb ik in 2001 afgerond. Sindsdien heb ik als dierenarts voor gezelschapsdieren op diverse praktijken door het hele land gewerkt. Dat ik de dierenartsenpraktijk van Anne-Marie Cuppen kon overnemen was een droom die waarheid werd.


In Maarssen en Breukelen groeide ik op, waarbij honden, katten, konijnen en pony's een grote rol speelden. Regelmatig kwam ik ook thuis met een gewonde vogel, verdwaalde hond of half slaperige egel. De behoefte om te verzorgen zat er dus al vroeg in.


Voor veel mensen spelen huisdieren een belangrijke rol in hun leven. Of dat nu de gezellige kat in de vensterbak van oma is, de hond waar mee gesport wordt, of het knuffelkonijn van de kinderen, allemaal hebben ze een bijzondere betekenis. Dat ik een stukje professionele zorg voor deze dieren op mij kan nemen, en zo de zorgen van de diereigenaren kan wegnemen, is een dankbare taak.Als dierenarts wil ik mij breed blijven oriënteren op de vele vakgebieden binnen de diergeneeskunde. Dat maakt het werk steeds boeiend en uitdagend. Mijn speciale interesse ligt bij de tandheelkunde. Veel dieren lopen onopgemerkt met pijn en ontstekingsklachten vanuit een slecht gebit. Na een gebitsbehandeling zijn deze dieren vaak veel fitter en vrolijker! Ook sta ik graag in de operatiekamer. Het is een mooie uitdaging om de, soms ingrijpende, chirurgische ingrepen heel subtiel uit te voeren, zodat de patiënt weer zo vlot mogelijk kan herstellen.


Dat ik mijn werk kan doen met een team fantastische collega's maakt het werkplezier compleet. Met zijn allen vormen wij graag de "veilige haven" als het gaat om de zorg voor uw geliefde huisdier!


Tegenwoordig woon ik met veel plezier in het landelijke Nieuwer ter Aa, samen met mijn man Alvin, dochters Claire en Emily, kater Keessie, konijnen Bobo en Krabbel en goudvis Flapoor.


Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten!