Onze praktijk

Onze praktijk is een moderne praktijk voor gezelschapsdieren. We hebben ons toegelegd op de geneeskunde van honden, katten, vogels, konijnen, knaagdieren en andere kleine huisdieren. De praktijk is het best te vergelijken met een klein ziekenhuis; compleet met wachtkamer, spreekkamer, behandelkamer, operatiekamer, apotheek, laboratorium, röntgenruimte, opnameruimte, enzovoort.

Het welzijn van dieren beschouwen wij als een belangrijke doelstelling in ons leven.De zorg voor uw huisdier is bij ons om diverse redenen in vertrouwde handen.

  • Wij beschikken over up-to-date vakkennis en ruime ervaring en hebben ons gespecialiseerd in acupunctuur en manuele therapie
  • Wij maken gebruik van hoogwaardige instrumenten en moderne geavanceerde apparatuur, zoals ons digitale rontgenapparaat en echo
  • Wij volgen regelmatig en met veel plezier bijscholing
  • Wij zijn ISO-gecertificeerd en werken op basis van een kwaliteitsmanagementsysteem.
  • Wij zorgen ervoor, dat uw huisdier van dit alles optimaal kan profiteren wanneer hij of zij dat nodig heeft.

Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook emotioneel zijn wij betrokken bij het welzijn van uw huisdier. Juist omdat wij dol zijn op onze eigen huisdieren, weten wij maar al te goed wat uw huisdier voor u betekent!